Bestellingen voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd !

Verhuur

Wat kun je bij ons huren?

Bel of WhatsApp ons gerust op 06 43 95 50 91

HUUR PRODUCTEN

Artikelnummer vermelden met de hoeveelheid is voldoende (voorbeeld: A-1 2x). Algemene wensen kunnen hier ook gevraagd worden.

Wat kun je van ons verwachten?

Hoe ziet het verhuurproces bij YourPartyEquipment eruit?

YourPartyEquipment evenementverhuur
YourPartyEquipment is een specialist in het verhuren van allerlei soorten feestartikelen, zoals: verlichting, rookmachines, tenten, statafels, etc. Het flexibelste en voordeligste bedrijf van Tilburg biedt jou een totaal pakket om jouw feesten en partijen naar een volgend niveau te tillen. Ons doel is om jou feest een groot succes te maken!

Wij proberen zo spoedig mogelijk op je berichten te reageren (binnen 48 uur), zodat jij binnen no time weet wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat het proces in werking?
Op onze website op de pagina “VERHUUR” kun je gemakkelijk kiezen welk product je zou willen huren. Zodra jij hebt gekozen welke producten je allemaal zou willen huren voor jouw feest / evenement en de gewenste huurdatum hebt opgegeven, kun je jouw aanvraag verzenden. We hebben daarnaast nog een aantal gegevens nodig om de aanvraag compleet te maken. Als de aanvraag bij ons binnen is, gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag. In onze reactie staat het volgende: een prijsopgave, beschikbaarheid, afhaalmoment en afhaallocatie. We streven er naar om binnen 48 uur te reageren op uw aanvraag.

Huurvoorwaarden:

  1. Verantwoordelijkheid: De HUURDER is verantwoordelijk voor al het gehuurde materiaal. Alle kosten vanwege diefstal, vermissing en/of schade worden op de HUURDER verhaald.
  2. Melding: De HUURDER is verplicht schade, vermissing/diefstal en/of ongevallen direct aan YourPartyEquipment te melden.
  3. Aansprakelijkheid: YourPartyEquipment is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade en/of letsel ontstaan door het gebruik van gehuurde materialen, tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbezorgen/ophalen.
  4. Schoonmaak: Wij van YourPartyEquipment willen onze producten compleet, schoon en droog van u terug ontvangen. We willen onze producten op dezelfde manier in de verpakking terug ontvangen als op het moment van ophalen. €7,50 wordt in rekening gebracht als er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.
  5. Afhalen: Afhalen van onze feestartikelen is mogelijk door de door ons afgesproken locatie en tijd.
  6. Betaling/Borg: Tenzij anders is afgesproken, dient het totale huurbedrag bij afhaling of bezorging contant of via een betaalverzoek betaald te worden. Daarnaast is de huurder verplicht om de verschuldigde eventuele borg bij afhaling / bezorging te betalen. Bij inname van de verhuurde artikelen is YourPartyEquipment verplicht om de openstaande borg terug te betalen aan de huurder, mits de artikelen in de juiste staat terug gekomen zijn; zie artikel 1 t/m 4.

Huurder gaat bij het huren van onze artikelen automatisch akkoord met onze huurvoorwaarden.

Bekijk onze sfeerimpressies

Welke effecten hebben onze lampen

Mini disco laser met stroboscoop

Disco lamp met afstandsbediening

Yourpartyequipment

Derby 3 in 1 butterfly light

Wat klanten over ons zeggen

Lotte van Erpt

Snelle service en goed advies gekregen. Voor mij een reden om hier vaker te bestellen! ”

Maikel van Otterlo

Erg blij met de producten die ik besteld heb, maar ook met de verleende service! Voor mij is dit zeker een aanrader, goede ervaring! ”

Jeroen Steenbergen

” Hoge kwaliteit producten en snelle levering. Voor mij is Yourpartyequipment een echte aanrader. ”