Bestellingen voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd !

Over ons

Wie zijn wij?

Over YourPartyEquipment

Te gekke feestjes, daar hebben wij passie voor!

Wij waren klaar met de standaard feestjes zonder apparatuur. Door te investeren in feestapparatuur zoals disco lampen en rookmachines hebben we elk feest naar een hoger niveau getild. Wij zijn dit bedrijf gestart, omdat we dit mogelijk willen maken voor iedereen. Wat wij kunnen, kun jij ook!

Wij maken jouw avonden onvergetelijk doormiddel van ons ruime aanbod van feestartikelen. Nodig jij gezellige mensen uit, dan regelen wij de rest! Bij ons kunt u feestartikelen kopen of huren. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent het perfecte feestje!

Begin 2022 zijn wij begonnen met het in gelegenheid stellen van verlichting, partytenten, rookmachines en andere artikelen die een “compleet” feest wel kan gebruiken. Met ons jonge en enthousiaste team proberen wij jullie feesten en partijen naar een volgend niveau te tillen. Wij stellen verschillende feest artikelen ter beschikking voor zowel verkoop als verhuur. Zo is er altijd wel iets bij voor jou! Bekijk meer

Wij helpen jou graag

Ons Team

2E2C8DA0-B0CA-44EB-AE4C-5A7C4B500CC2

Daan Wagemakers

Co-Founder

321232361_476883727952689_2119937649540188095_n

Peter-Jan Knepflé

Co-Founder

Jong en enthousiast team!

Zoals je ziet bestaat YourPartyEquipment uit een jong en enthousiast team dat staat te popelen om aan jouw wensen te voldoen. Met onze kennis en onze ervaringen proberen wij de perfecte feest apparatuur aan te bieden voor alle feesten en partijen! Van consument tot aan zakelijk gebruik, alles is mogelijk! Nieuwsgierig wat er mogelijk is of vrijblijvend advies ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Bekijk onze nieuwste producten

Nieuwe artikelen

Wat klanten over ons zeggen

Lotte van Erpt

Snelle service en goed advies gekregen. Voor mij een reden om hier vaker te bestellen! ”

Maikel van Otterlo

Erg blij met de producten die ik besteld heb, maar ook met de verleende service! Voor mij is dit zeker een aanrader, goede ervaring! ”

Jeroen Steenbergen

” Hoge kwaliteit producten en snelle levering. Voor mij is Yourpartyequipment een echte aanrader. ”